intro image

Vendor lízing

Nagyobb forgalom – a lehető legegyszerűbben

Termékei értékesítésének finanszírozását egyedi megoldásokkal segítjük. A vendor lízing területén régóta tevékenykedő vállalkozásként tudjuk, mire van szüksége, és segítünk is céljai elérésében.

Egyedi finanszírozási megoldások

A megállapodásokat az Ön igényeihez igazítjuk: legyen szó akár hosszú vagy rövid futamidőről, alacsony vagy magas díjról, a szerződés idő előtti megszüntetésének lehetőségéről vagy meghosszabbításáról.

Tanácsainkkal szívesen állunk az Ön rendelkezésére. Az eszközlízing terén szerzett 40 éves tapasztalatunknak köszönhetően ismerjük az eszközöket, az Ön üzletágát, és azt is tudjuk, hogy mi fontos Önnek.

Gyors elbírálás

Tegyük fel, hogy ügyfelének a beruházáshoz gyors döntésre van szüksége. Mivel az eszközök tekintetében átfogó know-how-val és átlátható folyamatokkal rendelkezünk, számíthat megbízható és az Ön igényeit középpontba helyező szolgáltatásainkra. Egyszerű szerződéskötési folyamatunknak köszönhetően ráadásul időt takaríthat meg.

Határokon átnyúló megoldások

Mi külföldön sem jövünk zavarba. Tapasztalt munkatársaink határon átnyúló, sőt regionális know-how-val segítenek Önnek a beruházásai kezelésében. Nyolc országra kiterjedően kínálunk egységes ügymenetet.

Mi szól a PEAC által kínált vendor lízing mellett?

Nagyon sok minden…

Azonnali számlakiegyenlítés

A PEAC rögtön kifizeti Önnek a lízingtárgyhoz kapcsolódó teljes számlaösszeget. Optimalizálja cash flow-ját vagy profitáljon a beszállítónál elérhető készpénzfizetési engedményekből ennek a közvetlen fizetési módnak a kihasználásával.

Állandó kapcsolattartó biztosította folytonosság és megbízhatóság

Használja ki az Önt és partnerét is helyben támogató személyes kapcsolattartó kínálta előnyöket. Az ügyintézéssel összefüggő kérdések megválaszolására egy telefonon elérhető második kapcsolattartó személy is az Ön rendelkezésére áll.

Átfogó szolgáltatások az Ön ügyfelei számára

Használja ki a lehetőséget, és kínáljon kiegészítő szolgáltatásokat ügyfeleinek: profitáljon Ön is az általunk kínált és ügyfele igényeire szabott biztosítási ajánlatokból.

Jó kapcsolat az Ön ügyfeleivel

Kínáljon ügyfeleinek egy kézben összpontosuló, egyszerű, gyors elbírálást és testre szabott finanszírozási megoldásokat, hogy ügyfelei még szélesebb szolgáltatási palettáról válogathassanak, és ezáltal még elégedettebb partnerré váljanak.

Rövid futamidejű megoldások

Ügyfelének éppen rengeteg megbízása van, és gyors megoldásra van szüksége? Kínálja fel a projektbérlet lehetőségét. A szerződés gyors lejáratát garantáló, legfeljebb 24 hónapos rövid futamidők meggyőzőek lehetnek, de akár használattal arányos modellek közül is válogathat.

Újabb megbízások a jó időzítésnek köszönhetően

Időben tájékoztatjuk Önt ügyfelei lejáró lízingszerződéseiről, így optimális időben keresheti fel őket újabb ajánlattal.

Képzési ajánlatok, reklámanyagok és egyebek az Ön sikere érdekében

Képzési kínálatunk segítségével munkatársai kezében az értékesítésfinanszírozás a vállalat sikerének zálogává válhat. Igény esetén helyben nyújtunk személyes tanácsadást vagy értékesítés-támogatási eszközökön keresztül az értékesítési megbeszéléseken, vásárokon és rendezvényeken tudunk segítséget nyújtani.

Eredményes külföldi terjeszkedési lehetőség

Nálunk nemzetközi vendor partnerekkel is kapcsolatba léphet, akik átfogó ismeretekkel rendelkeznek az adott térségről – például annak szerződésjogáról, devizájáról és elérhető támogatásairól. Vegye igénybe egy az Ön számára kijelölt személyes kapcsolattartónk segítségét a külföldi kollégákkal való együttműködés koordinálásához.

Az Ön ügyfelei számára biztosított előnyök

  • Minden egy kézben összpontosul: a termék, a finanszírozás és a szolgáltatási háttér is
  • Egyszerű, testre szabott ügymenet
  • A konstrukció kíméli a házi banknál rendelkezésre álló hitelkeretet
  • Biztonságos tervezés: az egyszeri nagy összeg helyett kalkulálható díjfizetés
  • A szerződés lejártakor a megfelelő szerződéses kondíciók által teremtett biztonság
  • Segítségnyújtás külföldi beruházások esetén is

Nagyratörő értékesítési céljai vannak?

…a megfelelő partnerrel könnyen megvalósíthatja őket.

Az együttműködésünk során figyelembe vesszük elképzeléseit, és az Önnek a leginkább megfelelő módon dolgozzuk ki a feltételeket.

  • Két szakértő – teljes körű kiszolgálás

Ön a PEAC szakértőivel közösen kínálhat ügyfeleinek értékesítésfinanszírozási megoldásokat.

  • Minden egy kézben

Ügyfeleinek saját neve alatt kínálhat átfogó megoldást. A finanszírozáshoz szükséges know-how-t azonban mi biztosítjuk az Ön elképzeléseinek megfelelően.

További információkra lenne szüksége? Örömmel fogadjuk levelét vagy hívását a +36 1 393 5500 számon.