intro image

Nemzetközi projektek

Sikeres külföldi jelenlét: lízing külföldön

Szeretne külföldön beruházni? Olyan, finanszírozásban jártas partnert keres, aki az első lépések vagy bővülési terveinek megvalósítása során országspecifikus ismereteivel és kompetenciájával segít kihasználni az elérhető támogatásokat, ugyanakkor Németországban és külföldön is tanácsokkal segítheti az Ön tevékenységét?

Ez számunkra nem jelent problémát, hiszen több mint húsz éves külföldi tapasztalattal és kilenc országban jelen lévő munkatársainkon keresztül szívesen segítünk a határokon átnyúló beruházások megvalósításában. Az adózási, mérlegkészítési és jogi témákban szerzett értékes és területspecifikus finanszírozáshoz kapcsolódó tapasztalatainkból Ön is profitálhat.

Konkrét kapcsolattartó személy

Nálunk Ön van a középpontban: kapcsolattartónk Németországban és a beruházásra kijelölt célországban is az Ön rendelkezésére áll és közreműködik a helyi munkatársak koordinálásában.

Nemzetközi szaktudás

Erre alapozhat: nálunk profitálhat a gyors elbírálásból, az egész vállalatcsoportra érvényes, egységes normákból és az országoktól függetlenül olajozottan működő folyamatokból. Mindeközben pedig olyan egyéni finanszírozási megoldásokat kínálunk, amelyeknél a helyi jogi előírásokat figyelembe véve Ön választhatja meg az ügyletek pénznemét.

Többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról? Lépjen kapcsolatba velünk!

Az Ön kapcsolattartó személye:

Stefan Sovinz
Tel.: +49 40 23626 5779
E-mail: Stefan.Sovinz@peacfinance.de