intro image

Napelemes rendszerek

Csökkentse villanyszámláját lízingfinanszírozással – termelje meg saját energiaszükségletét okosan!

Az energiaválság által okozott energiaár-drágulás sok vállalkozás energiaköltségét tette kiszámíthatatlanná.

Az általunk nyújtott finanszírozási konstrukcióban egyszerűen és gyorsan tud reagálni erre a nagy kihívásra, amelynek keretében mi megfinanszírozzuk az Ön vállalkozása által igényelt napelemes rendszert, és az Ön havi lízingdíja kedvezőbb lehet, mint a villanyszámla költsége.

A finanszírozási konstrukcióink egyedi igényeknek megfelelően flexibilisen alakíthatóak, hogy a vállalkozásának a lehető legkisebb terhet kelljen elviselnie ebben az egyébként is terhes időszakban.

Keresse szakavatott kollégáinkat, akik segítenek Önnek egy olyan konstrukció kidolgozásában, amellyel leginkább tudjuk támogatni vállalkozása elképzeléseit!

Lízing előnyei a napelemes rendszerek finanszírozásakor:

Tartalékolja hitelkeretét

A lízingnél nincs plusz eszközfedezet bevonására szükség

Az egyéni lízingajánlatok között válogatva rugalmas megoldást kínálunk Önnek, míg a hitelkeretét nem kell tartós eszköz finanszírozására felhasználnia, hanem az eredeti hitelcélokra fordíthatja a jövőben is.

Ne terhelje meg ingatlanjait

A banki kölcsönnel ellentétben a pénzügyi lízing igénybevétele esetén nem szükséges az ingatlan fedezetbe vonása. Amennyiben nem saját forrásból valósítja meg a napelemes beruházást, a bankok plusz fedezet bevonását kérik Öntől. Mi nem kérünk ingatlan fedezetet a finanszírozáshoz, csak a napelemes rendszer fogja a fedezetünk részét képezni, melynek a tulajdonjoga automatikusan Önre száll a futamidő végén.

Ne kösse le saját forrásait

A lízingnek köszönhetően likvid forrásait nem kell a napelemes beruházással lekötnie, ily módon nagyobb mozgásteret nyerhet a jelen gazdasági helyzetben az egyéb kihívások leküzdésében vagy egyéb szükséges beruházásainak megvalósításában.

Keresse szakértő kollégáinkat bizalommal:


Zoltán GERA
T: +36 20 936 2508
E: zoltan.gera@peacfinance.hu

György Várszegi
T: +36 20 531 2827
E: gyorgy.varszegi@peacfinance.hu