intro image

Haszongépjármű-finanszírozás

Húzzon hasznot a haszongépjármű-finanszírozásból!

Teljes körű tanácsadás

A tanácsadás számunkra több egy telefonnál, kapcsolattartónk ezért személyesen keresi fel Önt.

Alapos ágazati ismeretekkel és sokéves tapasztalattal rendelkező független finanszírozási szakértőként egyetlen gyártó felé sem vagyunk elkötelezettek. Az üzleti terveinek leginkább megfelelő megoldásokat Önnel közösen alakítjuk ki.

Gyors elbírálás

Tudjuk, hogy az üzleti életben milyen kihívásokkal szembesül. A gyors és rugalmas cselekvés érdekében gyors elbírálást, bonyolítást és kifizetést kínálunk Önnek, hogy a járművek minél előbb oda kerülhessenek, ahol pénzt is lehet velük keresni: az utakra.

Egész Európára kiterjedő megoldások

Külföldön is biztonsággal mozgunk. Tapasztalt munkatársaink határokon átnyúló, a helyi piachoz igazodó know-how-val támogatják az Ön beruházásait.

A megfelelő finanszírozással lendületbe hozzuk vállalkozását

Jól ismerjük a fuvarozási és a logisztikai üzletág kis- és középvállalkozásainak működését, így nálunk biztosan megtalálja az Ön igényeinek legjobban megfelelő megoldásokat. Be is bizonyítjuk:

Az Ön finanszírozási modellje: testre szabva.

Választhat a lízing és a részletvásárlás lehetősége közül, vagy dönthet alacsony vagy magas, esetleg szezonális díj mellett, sőt a szerződés idő előtti lezárására is van lehetőség. A feltételeket az Ön igényei szerint alakítjuk.

A pénzügyi mozgástér rugalmasságot biztosít

Egy testre szabott szerződéssel megteremtheti a szükséges pénzügyi mozgásteret, amelyre a jövőbeni döntéseihez szüksége van. Mi vállaljuk járművének teljes körű finanszírozását, függetlenül attól, hogy Ön a lízing vagy a részletvásárlás mellett dönt. Ezzel a konstrukcióval tőkéjét nem kell lekötnie, hitelkeretét nem kell igénybe vennie, likviditása tehát magas maradhat.

Átfogó és meggyőző szolgáltatási háttér

Ha a finanszírozással egyidejűleg az új gépjármű vagy akár az egész gépjárműflotta biztosítását is meg szeretné oldani, mi átfogó megoldással állunk a rendelkezésére. A finanszírozás végén a használt gépjármű értékesítésében vagy továbbhasználásában is segítségére leszünk.

Kifizetődő, hosszú távú partneri kapcsolat

Tanácsadási szolgáltatásaink során a tartós és személyes partneri kapcsolatokra helyezzük a hangsúlyt. A hosszú távú és bizalmi együttműködés érdekében az Ön szempontjából is fontos átlátható megállapodások, egyéni megoldások és finanszírozási megoldások mellett szállunk síkra.

Szeretne többet megtudni rólunk? Forduljon hozzánk bizalommal, hogy gépjárműflottája mozgásban maradhasson.