intro image

Gép- és eszközlízing

A sikert nem lehet megvásárolni – de lízingelni igen!

Járjon egy lépéssel a versenytársak előtt: termékei és ötletei megvalósításához használja a technika legújabb vívmányait.

Az általunk kínált lízingmegoldásokkal ezt könnyen megteheti. Már a kezdetektől modern berendezésekkel dolgozhat, miközben nem kell megvásárolnia őket. És ami a legjobb: a gép vagy berendezés a folyamatos bevételekből szinte önmagát finanszírozza.

A szerződés kidolgozásánál az Ön igényeihez igazodunk. Szeretne a szerződés futamideje alatt is rugalmas maradni? Vagy a tervezéstől egészen a szerződés lezárásáig biztonságban szeretné tudni magát, ugyanakkor a beruházási költségek kiszámíthatósága is fontos Önnek?

Mi segítünk megvalósítani terveit belföldön és külföldön egyaránt, hogy beruházása sikertörténet lehessen.

Keressen bennünket! Mi is szívesen felkeressük Önt, hogy egy személyes találkozó keretében tudjunk beszélgetni.

Használja ki a lehetőségeket: lízingeljen a PEAC segítségével

Finanszírozási megoldásainkkal és regionális know-how-nkkal Nyolc országban állunk rendelkezésére.

Személyes tanácsadás

A PEAC arról híres, hogy az első találkozástól a szerződés lezárásáig lojálisan kíséri végig a folyamatokat.

Az eszközlízing területén szerzett több mint 40 éves tapasztalattal rendelkező szakértőként ismerjük az Ön eszközeit, üzletágát, annak ciklusait, és tudjuk, hogy a finanszírozásnál mi a legfontosabb az Ön számára. Tanácsainkkal szívesen állunk rendelkezésére bel- és külföldön egyaránt.

Moduláris szerződési opciók

A szerződés kidolgozásánál elsősorban az Ön igényeit és pénzügyi helyzetét állítjuk a középpontba.

Ön dönt, hogy rövid vagy hosszú futamidőt, alacsony vagy magas lízingdíjat szeretne-e, és előre tudhatja, hogy mi lesz a maradványérték a futamidő végén. A megfelelő opció kiválasztásával a jelenre és a jövőre nézve is a biztonság és a rugalmasság mellett teszi le a voksát.

Gyors elbírálás

Tegyük fel, hogy vonzó ajánlatot kapott, és ezért rövid távú finanszírozási megoldásra van szüksége. Az eszközökhöz kapcsolódó átfogó ismereteinknek és az átlátható folyamatoknak köszönhetően miatt számíthat arra, hogy kérelmét gyorsan és az Ön igényeihez igazítva bíráljuk el.

A lízingszerződés – ahogyan Ön szeretné

Minden vállalathoz, minden ágazathoz és minden lízingtárgyhoz speciális igények kapcsolódnak. Ezért Önnel együttműködve egy az Ön igényeire szabott lízingszerződést dolgozunk ki.

Alapvető szerződésmintáink

1 Teljes értékcsökkenéssel záruló szerződés
Biztonság az első perctől
2 Részleges értékcsökkenéssel záruló szerződés
Megbízhatóság és rugalmasság
3 Felmondható szerződések
Tökéletes rugalmasság, mindenkor
4 Részletvásárlás
Tulajdonszerzés hitel nélkül

Lehetséges kiegészítő opciók

  • Rugalmasság a szerződés futamideje alatt
  • Rugalmasság a szerződés lezárása tekintetében
  • Biztonság a szerződés futamideje alatt
  • Biztonság a szerződés lezárásakor

Lízingdíj

Az alábbi alapvető szerződési modelleken kívül – igény esetén – az alábbi szezonális vagy használattól függő díjak is kialakíthatók:

1 Lineáris díj, amellyel biztonságosan tervezhet

2 Degresszív díj , ha beruházása a kezdetekor hoz nagyobb hozamot

3 Progresszív díj , ha beruházása csak a későbbiekben kezd hozamot termelni


Előnyök
Díjfajta
Optimális tervezhetőségAz eszköz elhasználódásának figyelembevételeA termelési ciklus figyelembevételeCsak az eszközhasználatkor keletkezik költség
Lineáris díj    
Degresszív díj   
Progresszív díj    
Szezonális díj
Használatfüggő díj

Előnyök: vásárlás helyett lízing!

Tartalékolja hitelkeretét

Az egyéni lízingajánlatok között válogatva biztos feltételek mellett, mégis rugalmasan dönthet. Hitelkeretét és biztonsági megoldásait pedig spontán szükségessé váló beruházásokra használhatja.

Járjon versenytársai előtt, alkalmazza a legmodernebb technikát

Kerülje a felesleges beruházásokat: a legújabb technológiákat alkalmazva profitáljon a hatékony folyamatokból, a jobb termelési eredményekből és ezáltal a bevételek növekedéséből.

Javítsa likviditási és megtérülési mutatóit

A lízingnek köszönhetően likvid forrásait nem kell termelőeszköz-beruházásokkal lekötnie, ily módon nagyobb mozgásteret nyerhet a szükséges beruházások megvalósításához. Szabadon felhasználható tőkéjével pedig például újabb engedményeket érhet el.

Profitáljon a szerződés rugalmasságából

Legyen szó rövid vagy hosszú futamidőről, alacsony vagy magas lízingdíjról, egyszeri fizetésről, a szerződés idő előtti lezárásáról vagy a meghosszabbítás lehetőségéről – mi az Ön igényeihez igazítjuk finanszírozási megoldásainkat.

Visszlízing: teremtsen visszamenőlegesen beruházási mozgásteret

Adja el az üzleti év során beruházásként megvásárolt eszközét, majd lízingelje vissza azt. Ily módon profitálhat a beruházási javak visszamenőleges finanszírozásából.

Értékesítse régi eszközeit

Használja ki a lízingtárgyak eladása terén szerzett sokéves tapasztalatunkat. Szívesen segítünk terve megvalósításában, hogy ezáltal új lehetőségeket teremthessen.

Takarítson meg időt használt gépek finanszírozásával

A rövid távú megbízások megvalósításához használja ki a használt, de a legújabb technikai követelményeknek megfelelő berendezések finanszírozásának lehetőségét. A használt berendezések ugyanis általában gyorsabban hozzáférhetők és hamarabb termelésbe állíthatók, mint a teljesen új társaik.

Használja ki a rövid távú megbízásokat is

Sok megbízása van, és több gépre lenne szüksége? Finanszírozási megoldásként a projektbérletet ajánljuk. A futamidő legfeljebb 24 hónap, így a szerződés rövid időn belül kifuthat.