Elérhetőségeink

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a PEAC FINANCE 2020.03.13. napjától a COVID-19 (koronavírus) járványveszély okozta rendhagyó helyzetre tekintettel működését a munkavállalói egészségének megőrzése védelmében, de az üzletmenet folytonosságának biztosítása érdekében határozatlan ideig csökkentett üzemmódban végzi tevékenységét, ezért:

• a személyes ügyfélfogadást felfüggesztjük, kérjük, hogy nyilatkozataikat e-mailben, írásbeli úton tegyék meg, küldeményeiket postai úton továbbítsák;
• kérjük, hogy telefonon munkatársainkat 09:00-17:00 óra között keressék;
• ügyintézéseik időigényére legyenek türelemmel arra tekintettel, hogy irodánkban ügyeleti rendszert vezettünk be, és dolgozóink többsége otthonról végzi a munkáját;
•kövessék munkatársunk instrukcióit a szerződéskötések, eredeti dokumentumok elkészítésével, útjával kapcsolatosan.

Amennyiben munkatársunkat az Ön által ismert számon nem érné el, kérjük, hívja a központi számunkat, vagy küldjön e-mailt:

Telefon: +36 1 393 55 00
E-mail: info@peacfinance.hu

Ez egy különleges időszak mindannyiunk számára, és a helyzet napról napra változik, de a veszélyhelyzet társaságunkat hasonló kihívások elé állítja, mint Önöket. Megértését köszönjük!

A márka IKB Leasing-ről PEAC Finance-ra változik

Az IKB Leasing, mint a Pan European Asset Company (PEAC) része, 2018. július 1-jei hatállyal PEAC Finance-re változtatta márkanevét. Honlapunkat a márkaváltásnak megfelelően átdolgozzuk, átalakítjuk. Ügyfélorientáltságunk, valamint a vállalat nemzetközi elkötelezettsége az új tulajdoni viszonyoktól függetlenül változatlan.

A PEAC egy bank és gyártó független csoport, gépek finanszírozásával illetve az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik. Dinamikus, hatékony és ügyfélorientált, innovatív és intelligens finanszírozási megoldásokat kínál a vállalati ügyfelek részére, valamint a vendor lízing terén. A cégcsoporton belül vállalatunk segít tovább bővíteni a PEAC európai piaci jelenlétét annak érdekében, hogy további finanszírozási lehetőségeket nyissunk ügyfeleink és üzleti partnereink számára.

A névváltoztatás az operatív üzleti életben és az eddigi együttműködéseinkben természetesen semmi változást nem eredményez. Az eddig megkötött megállapodások érvényben maradnak, a társaságnál a kapcsolattartó személyek változatlanok és a szokásos módon érhetők el. Amennyiben bármilyen kérdése van, további információkért kérjük hívja a +36 1 393 5500 telefonszámot vagy írjon e-mailt az alábbi címre: info@peacfinance.hu.

PEAC Finance = KÖZÖS AMBÍCIÓK

A piaci siker érdekében Önnek innovatív ötletekre, kiemelkedő termékekre és megbízható, tapasztalt partnerekre van szüksége, akik támogatják cégük növekedését mind belföldön, mind az országhatáron túl. Elkötelezettek vagyunk, hogy Önöknek ilyen partnerséget biztosítsunk.

A PEAC Finance teljes körű finanszírozási megoldásokat kínál gépek és berendezések lízingelésére, haszongépjárművek és mezőgazdasági gépek finanszírozására, valamint az üzleti és informatikai szolgáltatásokra Európa-szerte.

Európa kilenc országában több, mint 500 alkalmazottunk elkötelezett az Ön sikerének támogatásában.

A PEAC Finance...

...megoldásorientált. A rugalmas szerződési feltételekkel kínált termékek garantálják, hogy minden finanszírozás az Ön igényeire optimalizálva valósuljon meg.

…egyik erőssége a tanácsadás. Legyen szó belföldi vagy külföldi ügyletről, személyes tanácsadónk mindig a helyszínen nyújt segítséget Önnek. Ily módon ugyanis – a hosszú távú bizalmi partneri kapcsolatot szem előtt tartva – jobban meg tudja ítélni a mindenkori keretfeltételeket, az üzleti modelleket és az Ön igényeit.

...átlátható – a szerződések kialakítását és a folyamatokat tekintve egyaránt. Innovatív lízingszoftver-platformunk biztosítja a vállalatcsoporton belüli egységes minőségi normákat, a biztonság és a gyors és követhető döntések alapját.

… nemzetközi. 8 európai országban állunk az Ön rendelkezésére tanácsadási szolgáltatásainkkal, sőt szükség esetén beruházásaihoz regionális know-how-t is biztosítunk bel- és külföldön egyaránt.