intro image

KÖZÖS AMBÍCIÓK

Az IKB Leasing, mint a Pan European Asset Company (PEAC) része, 2018. július 1-jei hatállyal PEAC Finance-re változtatta márkanevét. Honlapunkat a márkaváltásnak megfelelően átdolgozzuk, átalakítjuk. Ügyfélorientáltságunk, valamint a vállalat nemzetközi elkötelezettsége az új tulajdoni viszonyoktól függetlenül változatlan.

A PEAC egy bank és gyártó független csoport, gépek finanszírozásával illetve az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik. Dinamikus, hatékony és ügyfélorientált, innovatív és intelligens finanszírozási megoldásokat kínál a vállalati ügyfelek részére, valamint a vendor lízing terén. A cégcsoporton belül vállalatunk segít tovább bővíteni a PEAC európai piaci jelenlétét annak érdekében, hogy további finanszírozási lehetőségeket nyissunk ügyfeleink és üzleti partnereink számára.

A névváltoztatás az operatív üzleti életben és az eddigi együttműködéseinkben természetesen semmi változást nem eredményez. Az eddig megkötött megállapodások érvényben maradnak, a társaságnál a kapcsolattartó személyek változatlanok és a szokásos módon érhetők el. Amennyiben bármilyen kérdése van, további információkért kérjük hívja a +36 1 393 5500 telefonszámot vagy írjon e-mailt az alábbi címre: info@peacfinance.hu.

PEAC Finance = KÖZÖS AMBÍCIÓK

A piaci siker érdekében Önnek innovatív ötletekre, kiemelkedő termékekre és megbízható, tapasztalt partnerekre van szüksége, akik támogatják cégük növekedését mind belföldön, mind az országhatáron túl. Elkötelezettek vagyunk, hogy Önöknek ilyen partnerséget biztosítsunk.

A PEAC Finance teljes körű finanszírozási megoldásokat kínál gépek és berendezések lízingelésére, haszongépjárművek és mezőgazdasági gépek finanszírozására, valamint az üzleti és informatikai szolgáltatásokra Európa-szerte.

Európa kilenc országában több, mint 500 alkalmazottunk elkötelezett az Ön sikerének támogatásában.

A PEAC Finance …

... egyedi megoldásokat kínál. A moduláris szerződéses opciókon alapuló termékek biztosítják, hogy a finanszírozás pontosan a saját igényeihez igazodjon.

... szakértői tanácsokat nyújt hazai és külföldi befektetésekkel kapcsolatban. Az Ön elkötelezett tanácsadója helyi szintű támogatást nyújt helyi adottságok tekintetében, az üzleti modellek és követelmények alapos megértésében, ami bizalomra épülő, hosszú távú együttműködést eredményez.

... átláthatóságot biztosít a szerződések és folyamatok vonatkozásában. Vezető informatikai rendszerünk biztosítja az egységes minőségi követelményeket, a biztonságot és a gyors és következetes vállalati döntéshozatalt.

... nemzetközi támogatást nyújt. Európa kilenc országára kiterjedően nemzetközi tanácsadást biztosítunk és segítséget nyújtunk befektetéseihez.

Letölthető dokumentumok: