intro image

Cégünkről

PEAC Finance: Közös célok

Az eredményes piaci jelenléthez kiváló ötletekre, kitűnő termékekre és megbízható, tapasztalt partnerekre van szükség, akik bel- és külföldön is személyesen jelen vannak fejlődő vállalkozása életében. Mi az ilyen partneri kapcsolatban hiszünk, és eszerint is dolgozunk.

A PEAC Finance átfogó finanszírozási megoldásokat kínál Európa-szerte az eszközlízing, a haszongépjárművek és a mezőgazdasági gépek lízingmegoldásai, az értékesítésfinanszírozás, valamint az üzleti és informatikai szolgáltatásnyújtás terén.

Több mint 400 munkatárssal nyolc országban támogatjuk az Ön sikerét.

A PEAC Finance...

...megoldásorientált. A rugalmas szerződési feltételekkel kínált termékek garantálják, hogy minden finanszírozás az Ön igényeire optimalizálva valósuljon meg.

…egyik erőssége a tanácsadás. Legyen szó belföldi vagy külföldi ügyletről, személyes tanácsadónk mindig a helyszínen nyújt segítséget Önnek. Ily módon ugyanis – a hosszú távú bizalmi partneri kapcsolatot szem előtt tartva – jobban meg tudja ítélni a mindenkori keretfeltételeket, az üzleti modelleket és az Ön igényeit.

...átlátható – a szerződések kialakítását és a folyamatokat tekintve egyaránt. Innovatív lízingszoftver-platformunk biztosítja a vállalatcsoporton belüli egységes minőségi normákat, a biztonság és a gyors és követhető döntések alapját.

…nemzetközi. Nyolc európai országban állunk az Ön rendelkezésére tanácsadási szolgáltatásainkkal, sőt szükség esetén beruházásaihoz regionális know-how-t is biztosítunk bel- és külföldön egyaránt.